Rabu, 8 Jun 2016

Tigerus TMM di Kongres Antrabangsa Persatuan Sains Cendawan Antarabangsa di Amsterdam

Hi semua penggemar Tigerus Cendawan Susu Harimau!

Kali ni Cendawan Susu Harimau ni dah sampai ke Amsterdam uolls! Wah memang cendawan kita ni dah bertaraf antarabangsa..

Penasihat dan CEO syarikat Ligno Biotech Sdn. Bhd. menyertai Kongres Antarabangsa Persatuan Sains Cendawan Antarabangsa di Amsterdam yang berlangsung sepanjang 29 Mei hingga 2 Jun yang lepasPenasihat dan Ceo Ligno Biotech , Dr.Tan Chon Seng dan Ms. Ng Szu Ting

Bukan sekadar datang melawat atau dengar saje ye... Dr. Tan turut membentangkan kajiannya terhadap cendawan susu harimau dan juga kebaikkannya supaya seluruh dunia dapat tahu kebaikan dan kehebatan cendawan yang amat berkhasiat ini... Selain itu ada juga pameran yang mempamerkan perlbagai jenis cendawan yang amat cantik dan unik..

Haa ape ni?? Ni la baju yang diperbuat daripada mycelium cendawan.. Unik kan?? . Agak-agak ada yang nak try pakai tak baju ni?? Baru lah fashion forward siapa yang pakai ni.

Ni pula bangku yang diperbuat daripada mycelium cendawan.. Cendawan ni memang suatu tumbuhan yang senang tumbuh.. Kat mana-mana pon boleh tumbuh.. Tapi tak semua spesis cendawan lah.. Macam-macam jenis cendawan yang dipamerkan.. Unik betul kan?? Pelik-pelik jugak namanya... Mesti korang semua tak pernah tengok kan? 

Apa-apa pon cendawan susu harimau memang unik dan berkhasiat.. Mampu melegakan masalah paru-paru dan pernafasan anda.. Dan juga masalah lain-lain seperti alergi, sait sendi tulang, tumor dan lain-lain.. Boleh juga digunakan sebagai supplemen tambahan untuk memberi tenaga dan meningkatkan stamina.. Lagi-lagi bulan puasa ni.. Apa kata makan Tigerus CSH ni untuk sahur dan berbuka.. Supaya anda lebih bertenaga! Layari website kami www.tigerus.com.my atau FB dan IG kami untuk tempahan.. 

Bye dan selamat berpuasa!! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan